AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadında erkeklik organı görmek

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek her zaman neşeli olacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, kırgınlıkların biteceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, parasız günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kadında erkeklik organı gördüyseniz:

  • Bir münakaşaya karışmanız ya da aşırı gayret sarf etmeniz gereken bir işe girişmeniz olasıdır.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kadında erkek organ görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine işaret eder.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek ibadete ağırlık verileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadında erkek organı görmek hak ve din yolunu bırakacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir