AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka bir kadının memesini görmek

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başka bir kadının memesini gördüyseniz:

  • Daha fazla para kazanmanızı sağlayacak yollar aramalı veya mevcut işlerinizden kar elde etmenin yollarını aramalısınız.

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka kadının memesini görmek yakında güzel haberler alarak sevineceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin memesini görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek işlerinin çok açılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında kadının memesini ellemek kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memesiz kadın görmek sıhhat ve moral bulacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir