AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadın memesi görmek

Kahve falında bir kadın memesi görmek

Kahve falında bir kadın memesi görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, bereketli işler yapacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ağız tadının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadın memesi gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya kararsızlıklar olabilir.

Kahve falında kadının memesini görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerin çığırından çıkacağına inanılır.

Kahve falında kadının memelerini okşamak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek huzur ve şifa bulacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında kıllı kadın memesi görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında tek kadın memesi görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak maddi konuların çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir