AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi tutmak

Kahve falında kadın memesi tutmak

Kahve falında kadın memesi tutmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yolunun açılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kafasının da rahat edeceğine, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi tutmak gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında kadın memesi tutmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini tutmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesini sıkmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadın memesi görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek geçim derdi yaşayacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının memesini emmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını memesinden öpmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesi emmek insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir