AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesinden süt içmek

Kahve falında kadının memesinden süt içmek

Kahve falında kadının memesinden süt içmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek gördüyseniz:

  • Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında inek memesinden süt içmek zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin memesinden süt içmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına delalet eder.

Kahve falında kendi memesinden süt içmek solan yüzünün güleceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek moral bozukluğu yaşanacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir