AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının kendi memesini görmek

Kahve falında kadının kendi memesini görmek

Kahve falında kadının kendi memesini görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, iş sahibi olunacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kendi memesini gördüyseniz:

  • Tartışma peşinde koşan kişilerden uzak durun.

Kahve falında bir kadın memesi görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kadın memesi okşamak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesi tutmak moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesini emmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının memesinden süt içmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesi sıkmak yeni mallara kavuşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memesiz kadın görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi ellemek işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir