AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, hastalıkların biteceğine inanılır.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz önemli bir ilişkinizle ilgili doğru kararı vermenize yardım edebilir.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine delalettir.

Kahve falında kadın erkek organı görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kadının erkek organı görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek sıkıntılarını atlatacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek evlerindeki huzurun artacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek neşesinin yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kadında erkek organ görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir