AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek organlı kadın görmek

Kahve falında erkek organlı kadın görmek

Kahve falında erkek organlı kadın görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında erkek organlı kadın gördüyseniz:

  • Sunulan ya da elinize geçen bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına delalet eder.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına yorulur.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında erkekte kadın organı görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir