AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek haklılığının anlaşılacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı gördüyseniz:

  • Bazı konularda ödün vermeniz veya kurallarınız konusunda esnek olmanız belli başlı anlaşmaların kurtarılmasını ya da geliştirilmesini sağlayabilir.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadında erkek organ görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadında erkeklik organı görmek gergin olacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm gözleri üzerinde toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işaret eder.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, kafasının sakinleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir