AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının erkeklik organı görmek

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek

Kahve falında kadının erkeklik organı görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine inanılır.

Kahve falında kadının erkeklik organı gördüyseniz:

  • Belli bir planınızın, projenizin veya düzenlemenin daha başarılı şekilde ilerlemesini sağlayacak yeni bir yol haritası çizebilecek kapasitedesiniz.

Kahve falında bir kadını erkek organıyla görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalet eder.

Kahve falında kadını erkek organıyla görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Kahve falında kadın erkek organı görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında erkek organ görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye tabir olunur.

Kahve falında kadını erkek organlı görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir