AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, sorunların sürekli artacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Kahve falında erkek kadın organı görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının erkeklik organı olduğunu görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadında erkeklik organı görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında kadının erkek organı olduğunu görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadında erkek organı görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının erkek organının olduğunu görmek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadında erkek organı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Kahve falında erkek ve kadın organı görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir