AnaSayfa / Genel / Kahve falında altına çiş yapmak

Kahve falında altına çiş yapmak

Kahve falında altına çiş yapmak kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, ona yardımcı olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında altına çiş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya belli yeteneklerinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında altına çiş yapmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında altına büyük çişini yapmak geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokağa çiş yapmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında çişini tuvalete yapmak yeni bir iş kapısı bulunacağına, elindekileri de kaptıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında helada çiş yapmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde çiş yapmak sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete çiş yapmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tasa çiş yapmak şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, borçların ve dertlerin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir