AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, ailesinden hayır göreceğine, işinde terfi alacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında birinin üzerine çiş yapmak gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında uzun uzun çiş yapmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğe çiş yapmak kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iyi geçim halinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında büyük çiş yapmak şansının kendinden yana olacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine alamet eder.

Kahve falında evine çiş yapmak çok büyük çalışmalara girileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatağa çiş yapmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında etrafa çiş yapmak eşyaların yenileneceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine alamet eder.

Kahve falında evde çiş yapmak onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küvete çiş yapmak sahip olduklarının da çoğalacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir