AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak suya dokunmak

Kahve falında sıcak suya dokunmak

Kahve falında sıcak suya dokunmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suya dokunmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Kahve falında sıcak suya dokunmak elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyuna dokunmak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında suya dokunmak işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine yorulur.

Kahve falında akan sıcak su görmek dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla birini yakmak doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su bulmak işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla yanmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir