AnaSayfa / Genel / Kahve falında tene dokunmak

Kahve falında tene dokunmak

Kahve falında tene dokunmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tüm sorunlarının biteceğine, verilen kararların geri çekileceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, her zaman neşeli olacağına işarettir.

Kahve falında tene dokunmak gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tene dokunmak sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza tabir olunur.

Kahve falında ten böceği görmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ten rengi külotlu çorap görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ten görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, bilgiyle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek dertlerin günden güne artacağına, hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ten rengi çorap görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tenli adam görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında ten rengi ince çorap giymek sevdiklerinin hep yanında olacağına, kavgalara tutuşacaklarına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir