AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ayağı öpmek

Kahve falında kadın ayağı öpmek

Kahve falında kadın ayağı öpmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın ayağı öpmek gördüyseniz:

  • Değerli bir ilişki kurmanın yolu sağlıklı iletişimden geçiyor.

Kahve falında kadın ayağı öpmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının ayağını öpmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Kahve falında eşinin ayağını öpmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına delalettir.

Kahve falında ölü ayağı öpmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında ölen birinin ayaklarını öpmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen babanın ayağını öpmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın ayağını öpmek bütçesinin genişleyeceğine, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ayağını öpmek birçok iş kapısının açılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir