AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının asker olduğunu görmek

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işinin ehli olacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine inanılır.

Kahve falında kadının asker olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konulara bakış açınızı değiştirmeniz veya farklı şekillerde değişikliğe gitmeniz başarmanın anahtarı olabilir.

Kahve falında kadın asker olmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kadın görmek ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında kadın askere gitmek uzun süre işsizlik çekeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın asker görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadının askere gitmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir