AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın olarak askere gitmek

Kahve falında kadın olarak askere gitmek

Kahve falında kadın olarak askere gitmek kazancının hiç azalmayacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek gördüyseniz:

  • Yanlız haberleşmede bazı aksaklıklar olabilir.

Kahve falında kadının askere gitmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın askere gitmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hatalarından erken döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, hayatın fal sahibine güleceğine işaret eder.

Kahve falında askere gideceğini öğrenmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikinci kez askere gitmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında askere giden arkadaşını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağlayarak askere gitmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında askere gitmek ve savaşmak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir