AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının askere gitmek

Kahve falında kadının askere gitmek

Kahve falında kadının askere gitmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadının askere gitmek gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Kahve falında kadının askere gitmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın askere gitmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında askere giden kardeşini görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine delalettir.

Kahve falında askere gidiyor görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tekrar tekrar askere gitmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın askere gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir daha askere gitmek kazançlı adımlar atılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir