AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın askere gitmek

Kahve falında kadın askere gitmek

Kahve falında kadın askere gitmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın askere gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etme veya destek olma isteğiniz artabilir.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın askere gitmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının askere gitmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin askere gideceğini görmek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında gönüllü askere gitmek tövbelerinin kabul olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında bir daha askere gitmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında iki defa askere gitmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında yeniden askere gideceğini görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir