AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın asker görmek

Kahve falında kadın asker görmek

Kahve falında kadın asker görmek saygın biri olacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, iş hayatında değişiklik yapacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işarettir.

Kahve falında kadın asker gördüyseniz:

  • Farklı sonuçlar peşinde olan bir kişi size yanlış ya da olumsuz bilgi verebilir.

Kahve falında kadın askere gitmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine delalettir.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek sevdiğine kavuşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine işarettir.

Kahve falında kadın asker olduğunu görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kadının askere gittiğini görmek çaresiz ve çözümsüz kalacağına, art niyetli kişilere uyacağına inanılır.

Kahve falında asker kadın görmek onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının asker olduğunu görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir