AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, imkânlarının azalacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, şansının açık olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini gördüyseniz:

  • Bir eğlenceye katılabilir ya da sanatla ilgili bir olayda bulunabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın asker olduğunu görmek eve kapanıp, kendine döneceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kadın asker görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine alamet eder.

Kahve falında kadın asker olmak rahatının kaçacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının asker olduğunu görmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kadın görmek en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında kadının askere gittiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir