AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kadın görmek

Kahve falında asker kadın görmek

Kahve falında asker kadın görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine, yokluk çekmeyeceğine, ayıplı yolara sapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, amaçlarına ulaşmaya, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Kahve falında asker kadın gördüyseniz:

  • Kopuşlar söz konusu olursa, ani hareket etmek yerine olayları detaylandırmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında kadının askere gittiğini görmek işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında kadın asker olmak sevinçli haberlere, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, huzur getirecek birinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın asker olduğunu görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalettir.

Kahve falında kadın asker görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında asker kadın görmek yalan söyleyeceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın askere gitmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir