AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın asker olmak

Kahve falında kadın asker olmak

Kahve falında kadın asker olmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, büyük savaşların yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın asker olmak gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek her konuyu sonuna kadar incelemelisiniz.

Kahve falında kadın asker olduğunu görmek ilerleyeceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın olarak askere gitmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın asker görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının askere gittiğini görmek çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın askere gitmek söz ve yetki sahibi olacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında bir kadının asker olduğunu görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kadının askere gitmek huzura ve rahata kavuşacağına, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının askere gittiğini görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir