AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz gül koklamak

Kahve falında beyaz gül koklamak

Kahve falında beyaz gül koklamak her zaman hakkına sahip çıkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, rahat yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, parasının her geçen gün artacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz gül koklamak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle yaptığınız konuşmalar neticesinde bir ilişki ya da iş birliğiniz farklı bir şekle dönüşebilir.

Kahve falında beyaz gül koklamak dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi gül koklamak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında gül suyu koklamak hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında pembe gül koklamak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında gül kokladığını görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere işaret eder.

Kahve falında kırmızı gül koklamak azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında gül kokusu koklamak zorlukların baş göstereceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına yorulur.

Kahve falında gül koklamak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir