AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceket koklamak

Kahve falında ceket koklamak

Kahve falında ceket koklamak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, gözyaşı dökeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ceket koklamak gördüyseniz:

  • Stratejinizi diğer tarafın hamlelerine göre ayarlamalısınız.

Kahve falında ceket koklamak Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastık koklamak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına yorulur.

Kahve falında elma koklamak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalet eder.

Kahve falında birine sarılıp koklamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında limon kolonyası koklamak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini koklamak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın koklamak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve koklamak hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir