AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi kel görmek

Kahve falında sevgiliyi kel görmek

Kahve falında sevgiliyi kel görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi kel gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, hemen harakete geçmenizi gerektiren bazı şeyler olabilir.

Kahve falında sevgilisini kel görmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işarettir.

Kahve falında sevgilini kel görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kazancının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kel sevgili görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi kel görmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi kel görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta işaret eder.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayanı kel görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir