AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadını çirkin görmek

Kahve falında kadını çirkin görmek

Kahve falında kadını çirkin görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında kadını çirkin gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalettir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin kadınla evlenmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek çok zor günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine alamet eder.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, daha fazla rızık elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir