AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek rahat bir döneme girileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine inanılır.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek zorluklarını aşacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, sıhhat kazanacağına delalettir.

Kahve falında çirkin kadın memesi görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir