AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına delalettir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya umutlandıran konular varsa üzerine gitmenizde fayda var.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, faydalı şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadını çirkin görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir