AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel kadını çirkin görmek

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, muradına eremeyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında güzel kadını çirkin gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi yanlış yönlendirebilir.

Kahve falında güzel bir kadını çirkin görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çirkin bir kadını güzel görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında güzel birinin çirkinleştiğini görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin birini güzel görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel birini çirkin görmek elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güzel bir kızı çirkin görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çirkin birinin güzelleştiğini görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir