AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, rahatlık içinde yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, insanların güvenini kazanacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına delalettir.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında çirkin yaşlı kadın görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına delalet eder.

Kahve falında yaşlı ve çirkin kadın görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Kahve falında çirkin yaşlı adam görmek başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, üzüntülerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin adam görmek işlerin daha kötüleşeceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında güzel kadını çirkin görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin bir kadınla evlenmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir