AnaSayfa / Genel / Kahve falında inekten süt emmek

Kahve falında inekten süt emmek

Kahve falında inekten süt emmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hasret içinde kalacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kişinin rahat nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inekten süt emmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında inekten süt emmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret eder.

Kahve falında karısından süt emmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına inanılır.

Kahve falında eşinden süt emmek huzurlu günler görüleceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında koyundan süt emmek maddi gücünün katlanacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet eder.

Kahve falında süt emmek iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına delalettir.

Kahve falında annesinden süt emmek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsünden süt emmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında anneden süt emmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir