AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt emmek

Kahve falında süt emmek

Kahve falında süt emmek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, sorunları başarıyla çözmeye, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında süt emmek gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi göğsünden süt emmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında annesinden süt emmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında anneden süt emmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadından süt emmek rahatlayacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsünden süt emmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden süt emmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadından süt emmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir