AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi terlik giymek

Kahve falında kahverengi terlik giymek

Kahve falında kahverengi terlik giymek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi terlik giymek gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Kahve falında kahverengi terlik giymek kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi terlik görmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet eder.

Kahve falında kahverengi kaban giymek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kahverengi çizme giymek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi deri mont giymek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi ayakkabı giymek huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi topuklu ayakkabı giymek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi giysi giymek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir