AnaSayfa / Genel / Kahve falında farklı terlik giymek

Kahve falında farklı terlik giymek

Kahve falında farklı terlik giymek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, geçineceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, evlatlarından hayır bulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında farklı terlik giymek gördüyseniz:

  • İşiniz bir kadının hesaplarına uymadığı için size karşı bazı uygulamalara girebilir.

Kahve falında iki farklı terlik giymek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farklı terlik giymek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında iki farklı çorap giymek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı farklı giymek bunun şans olacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına inanılır.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında iki farklı ayakkabı giymek üzüleceğine ve yıkılacağına, esenleyeceğine işarettir.

Kahve falında farklı renk çorap giymek gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına işarettir.

Kahve falında iki ayağa farklı ayakkabı giymek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir