AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözleri veya hareketleri nedeniyle kontrolünüzü kaybedebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının tacize uğradığını görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşı tarafından tacize uğramak gelirinin sürekli olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında tacize uğradığını görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın birinin tacizine uğramak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında baba tarafından tacize uğramak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında elle tacize uğramak maddi olarak güç kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin tacize uğradığını görmek dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin tacizine uğramak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir