AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına ellemek

Kahve falında kadına ellemek

Kahve falında kadına ellemek haneye bolluk ve bereket geleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, duymadığı sözleri duyacağına, süzüleceğine delalettir.

Kahve falında kadına ellemek gördüyseniz:

  • Size yapılan tekliflerin ardında başka şeyler olabileceği kuşkularından kurtulmalısınız.

Kahve falında kadın memesine ellemek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek bilge ve alim kimse haline geleceğine, saygınlığının da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın bacağını ellemek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek yoksul için zenginliğe, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kadını ellemek yaşam enerjisini geri kazanacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca yorulur.

Kahve falında kadın memesi ellemek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kadın organı ellemek rahatlayacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir