AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın bacağını ellemek

Kahve falında kadın bacağını ellemek

Kahve falında kadın bacağını ellemek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadın bacağını ellemek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor.

Kahve falında kadın bacağı ellemek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında kadın bacağını ellemek yeni bir sayfa açacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak ellemek onun kıymetini her daim bileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın memesi ellemek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, rahata kavuşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir