AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, makbul olan mallar edineceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın yaralandığını gördüyseniz:

  • Belli bir yola girmeniz durumunda görevinizi tamamlamalısınız.

Kahve falında arkadaşında yara görmek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir