AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşında yara görmek

Kahve falında arkadaşında yara görmek

Kahve falında arkadaşında yara görmek parasız kalmaya, farklı şeyler deneyeceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşında yara gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Kahve falında arkadaşında yara görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını yaralar içinde görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek hem işinde başarılı olacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yaralandığını görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, bereket ve huzur geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir