AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek hatalarından erken döneceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, iyi anlaşacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Kahve falında arkadaşında yara görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtında yara görmek maddi imkânlarının azalacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının silahla yaralandığını görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yaralandığını görmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın yaralandığını görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yaralanmasını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüzünde yara görmek yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının yaralandığını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir