AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kafasını kesmek

Kahve falında eşinin kafasını kesmek

Kahve falında eşinin kafasını kesmek hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, zorluklarının son bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına rivayet eder.

Kahve falında eşinin kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında eşinin kafasını kesmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında insan kafasını kesmek iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın kafası kesmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kafasını kesmek çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasını kesmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir