AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının kafasını kesmek

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Kahve falında bir kadının kafasını kesmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işarettir.

Kahve falında kadın kafası kesmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atın kafasını kesmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet eder.

Kahve falında koyun kafası kesmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında bebek kafasını kesmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Kahve falında çocuğun kafasını kesmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir