AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek çalışmaların beğeni almayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, işlerin günden güne bozulacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, alkış alacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında kadın tarafından dudaktan öpülmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkek tarafından dudaktan öpülmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yeni iş kollarına girileceğine delalettir.

Kahve falında biri tarafından dudaktan öpülmek daha fazla gelir elde edeceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kadın dudağı görmek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadınla dudaktan öpüşmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kadını dudaktan öpmek kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kadın kadına dudaktan öpüşmek her geçen gün sorunların artacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir