AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadına dokunmak

Kahve falında kadına dokunmak

Kahve falında kadına dokunmak rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına dokunmak gördüyseniz:

  • Farklı durumlarla karşılaşabilir, durumlardan farklı sonuçlar çıkartabilirsiniz.

Kahve falında bir kadının göğsüne dokunmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kadına dokunmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında kadın organına dokunmak yeni bir işe girileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Kahve falında bir kadına dokunmak çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadının karnına dokunmak iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, başarının garantileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadına dokunmak para pul sahibi olacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına delalettir.

Kahve falında kadının avret yerine dokunmak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına işaret eder.

Kahve falında kadın göğsüne dokunmak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir