AnaSayfa / Genel / Kahve falında amirle kavga etmek

Kahve falında amirle kavga etmek

Kahve falında amirle kavga etmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, ismini herkese duyuracağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında amirle kavga etmek gördüyseniz:

  • Sizi anlamayan kişilere kendinizi ifade için alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Kahve falında amirle kavga etmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında polis amiri görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına delalet eder.

Kahve falında amir konuşmak alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında amir müdür görmek sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine işaret eder.

Kahve falında eski amirini görmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emniyet amiri olduğunu görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine inanılır.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek istediği herşeye kavuşacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında amir olmak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, dertlerinin bitip huzura ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir