AnaSayfa / Genel / Kahve falında işyeri amirini görmek

Kahve falında işyeri amirini görmek

Kahve falında işyeri amirini görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine inanılır.

Kahve falında işyeri amirini gördüyseniz:

  • Tek ihtiyacınız planlarınıza sadık kalmanız olabilir.

Kahve falında işyeri amirini görmek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında iş amirini görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında polis amiri görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında müdür amir görmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında amir konuşmak elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski amirini görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında amir olmak büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir