AnaSayfa / Genel / Kahve falında amir olmak

Kahve falında amir olmak

Kahve falında amir olmak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında amir olmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Kahve falında eski amir görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, sayılacağına ve sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın amir görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, işlerin bir anda azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurum amirini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında eski bir amiri görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında amirle yemek yemek güzel haberler alınacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işyerindeki amirini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına işarettir.

Kahve falında amirle öpüşmek bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst amirini görmek emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, çok rahat edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir