AnaSayfa / Genel / Kahve falında hızlı koşamamak

Kahve falında hızlı koşamamak

Kahve falında hızlı koşamamak kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hızlı koşamamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Kahve falında hızlı koşamamak bazen de rahat geçeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işaret eder.

Kahve falında koşmak isteyip koşamamak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaçmaya çalışmak ama koşamamak aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında koşmaya çalışıp koşamamak hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun hızlı yağdığını görmek zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Kahve falında hızlı araba sürmek iyi haberler alınacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında hızlı rüzgar görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında hızlı arabada gitmek vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir